Trotz 

- coaching - advies - communicatietrainingen -

Welkom bij Trotz 

Het beste uit jezelf halen begint bij het verkrijgen van meer inzicht in jezelf. Hierdoor leer je ook de onderlinge verschillen tussen mensen te waarderen en benutten en creëer je zo een omgeving waarin productiviteit, creativiteit en saamhorigheid tot bloei kunnen komen.

Effectief communiceren begint door een helder inzicht te krijgen in jezelf en in anderen. Wanneer je dit inzicht hebt, ben je in staat de verschillen tussen personen te herkennen, waarderen en benutten met als doel een betere afstemming in communicatie.

Trotz-coaching kan je helpen dat inzicht te verkrijgen en in te zetten in het dagelijks leven. Dit kan op individueel niveau met persoonlijke coaching, maar ook bedrijven, afdelingen en organisaties kan Trotz helpen en ondersteunen om optimaal te presteren door in een team op een effectievere manier met elkaar te communiceren. Dit levert een positieve bijdrage aan een veiligere werkomgeving waarin productiviteit, creativiteit en saamhorigheid floreren.

  • Teams werken beter en effectiever samen.
  • Laat individuen het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren.
  • Geeft leidinggevenden meer tools om hun team te inspireren, motiveren en faciliteren.
  • Helpt bedrijven en organisaties bij medewerkerbinding en de verbondenheid van die medewerkers bij de cultuur en waarden van de organisatie.


Benieuwd wat Trotz voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.E-mailen
Map