Trotz 

- coaching - advies - communicatietrainingen -


Insights Discovery


Mensen en hun prestaties liggen aan de basis van elke succesvolle organisatie. Insights Discovery helpt mensen om optimaal te presteren door hen meer inzicht te geven in zichzelf. Vanuit dat zelfinzicht kunnen zij gemakkelijker afstemmen op en verbinding maken met anderen. Dit levert een werkomgeving op waarin vernieuwing, creativiteit en productiviteit floreren. 

Insights Discovery gebruikt een kleurentaal die gemakkelijk te begrijpen en te onhouden is. Zo kunnen mensen de Discovery terminologie blijven gebruiken in hun dagelijks leven. Dit is cruciaal op momenten van conflict, nieuwe teamdynamiek of veranderingen in leiderschap.

Wanneer een organisatie haar medewerkers helpt om inzicht te krijgen in hun kleurrijke voorkeuren, zijn mensen beter in staat om hun motivatie vast te houden. Ze blijven zicht betrokken voelen, zowel vanuit een individuele of leidinggevende rol als binnen een team.

Door het invullen van onze online vragenlijst, krijgt iedereen een persoonlijk Discovery profiel (+/- 25 pagina's). Met dit uiterst krachtige instrument kunnen we conflicten aanpakken, communicatie verbeteren en teams helpen om elkaars unieke bijdragen meer te waarderen en benutten. Insights Discovery kan worden ingezet bij workshops of individuele coachingstrajecten.


 

Je wilt als organisatie aan de slag met de ontwikkeling van je medewerkers, teams of leiders. En je weet dat er allerlei instrumenten op de markt zijn die je daarbij kunnen helpen. Maar welk instrument kies je? De belangrijkste verschillen tussen de 5 bekendste en meest gebruikte persoonlijkheidsmodellen kun je vinden in het onderstaande document

Insights Discovery - verschillen tussen modellen
Insights Discovery - verschillen tussen modellen.pdf (175.77KB)
Insights Discovery - verschillen tussen modellen
Insights Discovery - verschillen tussen modellen.pdf (175.77KB)
E-mailen
Map